صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

توليد جوجه فعلي پاسخگوي نياز متقاضيان نيست
داخلی

در بخش تكثير و ترويج تاكنون حدود سه و نيم ميليون قطعه جوجه يك روزه اصلاح نژادي توليدي و به متقاضيان به ويژه مراكز ترويج خصوصي تحويل داده شده است...



بررسي منابع ژنتيكي دام موجود و استفاده از روش‌ها و تكنيك‌هاي اصلاح نژادي، يكي از موثرترين راه‌هاي افزايش كمي و كيفي توليدات دامي است. پرورش مرغ بومي از ديرباز در نقاط مختلف روستايي و حتي شهري رايج بوده و پرورش‌دهندگان علاوه بر نيازهاي خود، مازاد توليدات را به فروش مي‌رسانند از اين رو ضمن كمك به اقتصاد خانوارهاي روستايي، ايجاد اشتغال و كمك به افزايش توليد، با استفاده از مواد غذايي مازاد خانگي و مواد زراعي مازاد در روستاها، هزينه پرورش نيز كاهش مي‌يابد.

از سال 1333 با ورود مرغ‌هاي صنعتي به ايران و شروع صنعت مونتاژ طيور وارداتي بيماري‌هاي جديدي از جمله نيوكاسل براي اولين بار وارد ايران شد كه تلفات سنگيني در طيور بومي بر جاي گذاشت.

باتوجه به اينكه حفظ منابع ژني هر كشور به منزله حفظ سرمايه‌هاي ملي محسوب مي‌شود و از زمان‌هاي دور، طيور بومي در محيط روستا وجود داشته و با شرايط اقليمي و تغذيه‌اي روستا وفق داده شده است‌ به‌طوريكه با كمترين امكانات سرمايه‌اي، توليد مناسبي دارد، علي‌اكبر طالبي ـ معاون امور دام استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره حفظ اين سرمايه‌هاي دامي اظهار كرد: معاونت امور دام وزارت جهاد سازندگي سابق از سال 1363 اجراي طرح ملي اصلاح نژاد و احياي مرغ بومي در 12 نقطه كشور را اجرا كرد كه چهار مركز مازندران، اصفهان، فارس و آذربايجان غربي به عنوان مراكز تكثير، ترويج و اصلاح نژاد صفات اقتصادي مرغ بومي و ساير مراكز به عنوان تكثير و ترويج فعاليت مي‌كنند. با توجه به اهميت طرح و نقش آن در اشتغال و توليد اخيرا مراكز تكثيري يزد و خراسان رضوي به عنوان پنجمين و ششمين مركز اصلاح نژادي آغاز به كار كرده‌اند.

وي گفت: اين اقدام با هدف مطالعه و اصلاح نژاد صفات اقتصادي مرغ بومي با هدف افزايش ارزش اقتصادي اين گونه، توليد جوجه يك روزه و پرورش آن و توزيع نيمچه‌ها در روستاهاي تحت پوشش( مازندران- گلستان- سمنان- گيلان) به منظور افزايش جمعيت مرغ بومي، بهره‌وري مازاد محصولات زراعي و غذايي موجود در روستاها، حفظ ذخاير ژنتيكي مرغ بومي، ايجاد اشتغال، كمك به اقتصاد خانوار روستايي، بهبود رژيم غذايي روستاييان و كمك به افزايش توليد گوشت و تخم مرغ رو به گسترش است.

طالبي تصريح كرد: در راستاي اهداف كيفي و در زمينه مطالعات اصلاح نژادي ‌تاكنون طي 17 نسل و ثبت شجره بيش از 170 هزار قطعه جوجه اصلاح نژاد و ركورد گيري‌هاي انفرادي و نمونه‌اي انجام شده كه نقش بسزايي در بهبود صفات اقتصادي مرغ بومي داشته است.

معاون امور دام استان مازندران ادامه داد: در بخش تكثير و ترويج تاكنون حدود سه و نيم ميليون قطعه جوجه يك روزه اصلاح نژادي توليدي و به متقاضيان به ويژه مراكز ترويج خصوصي تحويل داده شده است. هم اكنون بيش از 300 نفر در حدود 60 واحد ترويجي خصوصي اشتغال دارند و با توجه كثرت متقاضيان، ‌توليد جوجه فعلي پاسخگوي نياز متقاضيان نيست و به منظور ايجاد تحول و توسعه پرورش مرغ بومي و در جهت اقتصادي تر كردن آن وايجاد شغل هاي جديد، طرح هاي لاين مرغ بومي‌، توليد مرغان بومي زينتي و ... نيز تهيه شده كه با حمايت و مساعدت مسوولان مربوطه اجرا خواهد شد.

انتهاي پيام

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 1 دی، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 537
بازدید ديروز : 9,970
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir