تمام بسترسازیهای لازم و فرهنگسازی مناسب برای بستهبندی کردن تمام فرآوردهها خام دامی در تهران مهیا شده اما برای اجرای موفقیت آمیز این طرح بازهم نیاز به زمان داریم...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شهر، علی اکبر فرجی، مدیرکل دامپزشکی استان تهران در نشست خبری در اداره کل دامپزشکی استان تهران در پاسخ به سوال خبرنگار شهر مبنی بر اینکه چرا پس از 6 سال هنوز طرح بستهبندی کردن مرغ در تهران به سرانجام نرسیده گفت: تمام بسترسازی فرهنگی و اجتماعی آن انجام شده و با مشارکت بخش خصوصی این کار در آینده نزدیک انجام میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه مصرف روزانه مرغ در تهران 800 هزار تن است که بیشتر آن از استانهای هم جوار چون مازندران و گیلان تامین میشود، نیاز به این زمان طولانی منطقی است.
فرجی به 470 تن کشتار صنعتی طیور در یک نوبت کاری اشاره کرد و گفت: با این میزان کشتار و هزینه بالای بسته بندی کردن مرغ این کار تا کنون به تاخیر افتاده است.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران همچنین به حضور کارشناسان دامپزشکی در مراکز عرضه قربانی و ذبح بهداشتی دام در استان تهران اشاره کرد و افزود: در هر پایگاه ذبح بهداشتی که 70 مرکز در شهر تهران مستقر است، دو دامپزشک و دو بازرس گوشت و برای اولین بار یک ناظر شرعی حضور دارند تا شهروندان از ذبح و سلامت دامهای قربانی خود صد در صد مطمئن شوند.
به گفته وی، با همکاری 16 شرکت خصوصی، از این پس دامپزشکی بر روی تمام فرآوردههای خام دامی، وسایل حملونقل و شرکتهای بستهبندی نظارت میکند.
فرجی با اشاره به تولید 814 هزار و 540 تن شیر در تهران گفت: تهران در تولید تخم مرغ خوراکی با 192 هزارتن، کشتار مرغ با 118میلیاردو 497 هزار و 26 تن، کشتارگاه صنعتی دام و طیور و کارگاه بسته بندی گوشت قرمز و سفید و آلایش غیرخوراکی در ایران مقام اول را کسب کرده است.
وی تصریح کرد: در تولید گوشت مرغ نیز با تولید روزانه 212 هزار و 677 تن مقام دوم و در تولید گوشت قرمز نیز با 90 هزار و 67 تن مقام سوم را کسب کرده است.