صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

قیمت گذاری دستوری، بازار مرغ را متشنج کرد
داخلی
چهارآیین درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی تا پایان تیر به  ۱۰۰ میلیون قطعه رسید که با این وجود نسبت به خرداد ۱۰ میلیون قطعه کمتر است، اما به طور کلی...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل باشگاه خبرنگاران جوان از برومند چهار آیین رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی مادر تخصصی توسعه صنعت طیور با اشاره به گلایه های مرغداران نسبت به تاخیر در توزیع نهاده های دامی اظهار کرد: واحدهای مرغداری که طی ۴۰ تا ۵۰ روز اخیر، نهاده مورد نیاز خود را از سامانه بازارگاه خریداری کرده اند، اما هنوز ذرت و کنجاله به مرغداران‌ تحویل داده نشده است که همین‌ موضوع تولیدکنندگان را مجبور به خرید از بازار آزاد کرده است.

وی قیمت کنونی هر کیلو کنجاله سویا در بازار آزاد را ۷ هزار و ۴۰۰ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان و ذرت را ۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: بنابر اذعان مسئولان نهاده به میزان کافی وارد شده، اما در بنادر رسوب کرده است و  ترخیص آن با اما و اگرهای زیادی روبروست به طوریکه امکان دارد بعد از دوره پرورش، نهاده بدست مرغدار برسد.

چهارآیین ادامه داد: علی رغم افزایش هزینه های تولید، مرغدار با نرخ مصوب ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان اقدام به توزیع مرغ در بازار می کند، اما انحرافات توزیع بعد از کشتارگاه منجر به عرضه مرغ با نرخ های ۲۷، ۲۸ و ۳۰ و بعضا بالاتر در بازار می شود.

این مقام مسئول مشکلات ناشی از پخش شبکه مویرگی‌ را از دیگر التهابات بازار در تمامی کالاها از جمله مرغ دانست و گفت: هیچ مرغداری نمی تواند یک گرم مرغ زنده را بالاتر از نرخ مصوب بفروشد و چنانچه این کار را انجام دهد، سهمیه بازارگاه و جوجه ریزی بسته می شود؛ بنابراین مرغدار چاره ای جز تحویل مرغ در این‌مسیر ندارد. هر چند واقعیت امر آن است که قیمت تمام شده بالاتر از نرخ مصوب است.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی مادر تخصصی صنعت طیور افزود: بنابر آمار از ۱۱ فروردین به بعد، قیمت نهاده های تولید از جمله ذرت، سویا، حمل و نقل، ریز مغذی و واکسیناسیون بشدت افزایش یافت که این امر در هزینه تمام شده تولید تاثیر بسزایی داشت. هر چند در همان مقطعی که قرارگاه نرخ ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان هم اعلام کرد، تشکل ها این نرخ را قبول نداشتند و معتقد بودند که قیمت ۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان واقعی است.

وی در شرایط فعلی قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده را ۲۱ هزار تومان و مرغ گرم را ۲۷ هزار تا ۳۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر مرغدار گوشتی به سبب عرضه مرغ با نرخ مصوب متحمل زیان است.

چهارآیین درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی تا پایان تیر به  ۱۰۰ میلیون قطعه رسید که با این وجود نسبت به خرداد ۱۰ میلیون قطعه کمتر است، اما به طور کلی این میزان‌جوجه ریزی برای کشور قابل قبول است و تنها حاشیه های وارده به صنعت مرغداری التهاباتی ایجاد کرده که ورود دولت به این بازار رقابتی و برخورد با تولیدکننده به این موضوع دامن زده است.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه آنکه قیمت تمام شده بالاتر از نرخ مصوب فعلی است، از این رو مرغدار در فروش هر کیلو مرغ ۴ هزار تومان زیان می کند که با این وجود پیش بینی می شود که با مشکل کمبود مرغ در بازار روبرو شویم.

وی با اشاره به اینکه تامین مرغ به میزان کافی مقدور نیست، افزود: با کاهش قدرت خرید خانوار و اثر کالای جایگزین، تمامی فشارها متحمل بازار مرغ است که این موضوع در کنار افت وزن گیری در فصل گرما منجر به کاهش ۲۵ هزارتنی عرضه مرغ در بازار شده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی مادر تخصصی صنعت طیور در واکنش به کیفیت پایین نهاده دامی بیان کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد ذرت وارداتی مربوط به اوکراین است، درحالیکه قبلا ذرت از برزیل وارد می شد که کیفیت بهتری داشت که با وجود کیفیت پایین ذرت و کنجاله سویا، تلفات نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از ۲ برابر رسیده است که این موضوع موجب شده تا با کمبود عرضه مرغ در بازار داخل روبرو شویم.

وی با بیان اینکه کاهش قدرت خرید مردم یک شبه حل نمی شود، افزود: در حال حاضر دولت با توزیع مرغ منجمد بدنبال ایجاد تعادل در بازار است چرا که یک شبه نمی توان مشکل قدرت خرید مردم را حل کرد تا آنها بتوانند به سراغ دیگر منابع پروتئینی روند‌.

چهارآیین از استمرار کاهش وزن گیری و تلفات ناشی از فصل گرما تا ۱۵ شهریور خبر داد و گفت: در اغلب نقاط کشور وزن گیری هر قطعه جوجه در فصل گرما ۲۵۰ گرم کاهش می یابد که این امر بیانگر کاهش ۲۵ هزار تنی عرضه در هر ماه است که با کاهش قدرت خرید و اثر کالای جایگزین، نوسانات بازار ادامه خواهد داشت‌.

این مقام مسئول ادامه داد: در فصل گرما با کاهش وزن گیری و افزایش تلفات به جای آنکه ۲۳۰ هزار تن گوشت مرغ در بازار توزیع شود، ۲۰۰ هزار تن عرضه شده است که این امر کاهش ۱۰ درصدی عرضه در هر ماه را نشان می دهد.

چهارآیین با بیان اینکه ۴ میلیون تن نهاده دامی در بنادر رسوب کرده است، تصریح کرد: با توجه به مشکلات ترخیص، این میزان نهاده در معرض آلودگی های محیطی قرار دارد که این موضوع در کاهش کیفیت تاثیر گذار است.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 10 مرداد، 1400 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,664
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir