صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

بی‌ثباتی در عرضه و عدم نظارت مناسب دولت بر بازار، علت گرانی اخیر قیمت مرغ
داخلی
کمالی سروستانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بسیاری از  مرغداران این نقد را به برخی از دستگاه‌های دولتی دارند که چگونه مرغ سهمیه‌ای وارد بازارآزاد شده است؛ دستگاه‌های ذی ربط پاسخگو باشند...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از بازار مشاور عالی اتحادیه مرغ گوشتی ضمن اشاره به برخی از مشکلات پیش آمده در فرایند پرورش و عرضه مرغ خاطر نشان کرد: در حال حاضر بسیاری از  مرغداران این نقد را به برخی از دستگاه‌های دولتی دارند که چگونه مرغ سهمیه‌ای وارد بازارآزاد شده است؛ دستگاه‌های ذی ربط پاسخگو باشند.

این روز‌ها برای باردیگر خبر افزایش قیمت مرغ بازهم در میان بسیاری از رسانه‌ها خبر سازشده و این در حالی است که تا چند ماه پیش یعنی درست در  اوایل سال ۱۴۰۰  بسیاری از مردم برای گرفتن مرغ دولتی مجبور بودند در اوج شیوع ویروس کرونا در صف‌های عریض و طویلی منتظر بایستند.

موضوع افزایش قیمت مرغ پس از گذشت چند روز و به دلیل اعتراض مردم و مرغداران نسبت به چنین وضع اشفته اقتصادی کشور با پیگیری برخی از نهاد‌های حاکمیتی حل شد،   اما از قرار معلوم این مشکل برای بار دیگر در میان روز‌های گرم تابستان بروز کرده است.

طبق آخرین برسی‌های میدانی، قیمت هر کیلو مرغ در واحد‌های صنفی فروش مرغ ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان برآورد شده است و این در حالی است که آخرین نرخ مصوب مرغ ۲۴ هزار ۹۰۰ تومان بوده است.  

«محمد علی کمالی سروستانی» مشاور عالی اتحادیه مرغ گوشتی به موضوع گرانی اخیر گوشت مرغ در بازار اشاره و توضیح داد: تا کنون بسیاری از مرغداران طی سه ماه گذشته به طور میانگین هر ماه ۱۱۳ الی ۱۱۴  میلیون جوجه ریخته اند و در حال حاضر مرغ‌های  موجود در بازار حاصل جوجه‌ریزی است که در این سه ماه اخیر انجام شده است، اما با این وجود شاهد وضعیت عدم تعادل در جوجوه ریزی و عرضه مرغ در بازار هستیم که باعث افزایش قیمت مرغ شده است.

مشاور عالی اتحادیه مرغ گوشتی افزود: متاسفانه در بحث پرورش مرغ، گرما یکی از دلایلی است که در چند وقت اخیر باعث شده است که مرغ‌ها وزن کافی و مطلوبی را به خود نگیرند و تحت این شرایط پس از گذشت ۴۵ روز از پرورش، مرغ با وزن پایینی آماده عرضه به بازار می‌شود.

 وی ادامه داد: علاوه بر این یکی دیگر از نتایج گرمای هواف تلفات حجم زیادی از مرغ‌هایی است که متاسفانه طی سه ماه اخیر از بین رفته اند؛ یقینا این گونه مشکلات باعث شده است که فرایند پرورش مرغ با افت شدیدی مواجه شود و در نتیجه نتیجه چنین عاملی باعث شده که یا مرغی برای عرضه وجود ندارد و اگر هم هست با وزن سبک در بازار عرضه می‌شود.

 سروستانی در ادامه به موضوع توزیع و پخش مرغ در بازار اشاره کرد و گفت: علیرغم مشکلات موجود در فرایند پرورش، نقدی اساسی که اعضای اتحادیه و مرغداران درخصوص عرضه این محصول در بازار دارند این است به دلیل عدم نظارت کافی مسئولان نهاد‌های دولت، مرغ‌هایی که باید در داخل شبکه توزیع و به قیمت تولیدی فروخته شود از بازار آزاد سر در می‌آورند

مشاور عالی اتحادیه مرغ گوشتی  تاکید کرد: به تبع با ورود مرغ سهمیه به بازار آزاد، دلالان می‌توانند نقش فزاینده‌ای را در وضعیت و قیمتگذاری بازار مرغ ایفا کننده که همین امر نشان دهنده ضعف دولت در نظارت بر روی بازار مرغ است.

 وی در ادامه به کارکرد سامانه بازرگاه برای تامین نهاده‌های دامی برای مرغداران اشاره کرد و گفت:در خصوص وضعیت سامانه بازارگاه باید خاطر نشان کرد که از زمان آغاز به کار این سامانه از اوایل سال ۹۹ ا هر ۱۰ روز یکبار برای مرغ اعلام بار نهاده کرده و مرغداران باید حواله نهاده دامی خود را باید دریافت کنند.

 سروستانی خاطر نشان ساخت:تاکنون این سامانه از عملکرد خوبی برخوردار بوده است، اما پس از بی ثباتی‌های بازار مرغ در اوایل سال ۱۴۰۰ از موقعی که حواله نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه اعلام می‌شود تا زمانی که این حواله تبدیل به نهاده شود فاصله بسیار طولانی وجود دارد؛ دستگاه‌های ذی‌ربط مانند وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت باید این فاصله زمانی را کوتاه کنند.

مشاور عالی اتحادیه مرغ گوشتی  تاکید کرد: مرغداران  تازمانی نیازمند نهاده  هستندکه جوجه در سالن باشد و به این دلیل نهاده باید هرچه سریعتر باید تامین شود؛ متاسفانه حواله‌های دولتی نهاده‌ها با تاخیر  طولانی مدتی برای مرغداران وصول می‌شود و در این بین مرغداران ناچار هستند نهاده‌های لازم را از بازار آزاد تهیه کنند.

 وی در آخر تاکید کرد: علاوه بر این فاصله زمانی حمل و نقل انتقال نهاده‌های دامی به مرغدار یکی دیگر از مسائلی است که باعث چالش برای مرغداران شده است؛ متاسفانه بعد از آن مشاهده می‌شود که برخی از کامیونداران برای انتقال این حواله به دنبال گرفتن مبالغ اضافی هستند و طبیعت شرکت دولتی نمی‌توانند این مبالغ را به کامیون داران بدهند، در نتیجه نهاده‌های دامی دیر و یا با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد.
ارسال شده در مورخه : شنبه، 9 مرداد، 1400 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,236
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir