صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

فقط ۳۰ درصد نیاز مرغ اصناف تأمین می‌شود
داخلی
یوسف خانی گفت: ما زمانی می‌توانیم واحد‌های صنفی را جریمه و مرغ را حراج کنیم که بتوانیم همه واحد‌های صنفی سطح شهر و حتی غرفه‌های میادین میوه و تره بار را از مرغ تنظیم بازار اشباع کنیم و...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از  صدا و سیما مهدی یوسف خانی افزود: ما تا پنجشنبه هفته گذشته روزانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن از مرغ‌های کشتار شده را میان اصناف با قیمت مصوب توزیع می‌کردیم، اما از روز شنبه در ستاد تنظیم بازار استان تهران مقرر شد سهمیه اصناف کم و به سازمان میادین میوه و تره بار داده شود.
وی گفت: از ابتدای این هفته روزانه ۱۵۰ تن مرغ تحویل گرفتیم که رقم بسیار کمی است و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد واحد‌های صنفی ما مرغی برای فروختن ندارند و ناچارند از بازار آزاد تهیه کنند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران افزود: ما قطعاً مخالفیم که مرغ فروشان با قیمت بالاتر از مصوب فعالیت کنند و بعضاً هم شاهدیم که تعزیرات براساس وظیفه‌ای که دارد مرغ‌ها را در واحد‌های صنفی به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان حراج می‌کند و این غیر از جریمه واحد‌های صنفی است.
آقای یوسف خانی گفت: در شرایطی که بیش از ۶۰ درصد مرغ تولیدی در استان تهران و حتی کشور از بازار آزاد تأمین می‌شود، چگونه باید انتظار داشته باشیم که تک نرخی اعمال شود.

وی افزود: وقتی که مرغ زنده که باید کیلویی ۱۴ هزار تومان به کشتارگاه عرضه شود بالای ۲۳ هزار تومان عرضه می‌شود، مرغ کشتار شده ۳۰ هزار تومان تمام می‌شود و چطور می‌توانیم آن را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش برسانیم؟
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران گفت: جهاد کشاورزی ادعا می‌کند که صد در صد نهاده را به صورت دولتی در اختیار مرغداران قرار داده و حتماً هم ادعای آن‌ها درست است و از نظر ما از اول بهمن که نهاده دولتی دریافت کرده اند تا ۴۵ روز پس از آن یعنی از ۱۵ اسفند به بعد همه مرغ‌های تولیدی باید با قیمت مصوب عرضه شود، اما چرا رعایت نمی‌شود؟

آقای یوسف خانی افزود: مرغداران حداکثر ۵۰ درصد مرغ تولیدی خود را به شبکه توزیع بازار تحویل می‌دهند و باید تعزیرات و جهاد کشاورزی با مرغداران متخلف برخورد کنند.
وی گفت: زمانی که مرغدار به کشتارگاه فاکتور نمی‌دهد چگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که کشتارگاه به مغازه دار فاکتور بدهد و وقتی خرده فروش فاکتوری در اختیارش نیست باید بدانیم که بالاتر از نرخ مصوب دریافت کرده است و الا اگر با قیمت مصوب خرید می‌کرد فروشنده هم به او فاکتور می‌داد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران افزود: تخلف را باید از منشأ پیگیری کرد و به نظر ما مرغداران منشأ تخلف هستند و وقتی مرغدار مرغ زنده را از کیلویی ۱۴ هزار تومان به ۲۴ هزار تومان افزایش قیمت دهد به طور قطع قیمت مرغ پس از کشتار و سایر هزینه‌های حمل و نقل و سود خرده فروش حدود ۳۵ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

آقای یوسف خانی گفت: ما زمانی می‌توانیم واحد‌های صنفی را جریمه و مرغ را حراج کنیم که بتوانیم همه واحد‌های صنفی سطح شهر و حتی غرفه‌های میادین میوه و تره بار را از مرغ تنظیم بازار اشباع کنیم و وقتی فقط ۳۰ درصد مرغ واحد‌های صنفی را تأمین می‌کنیم چه انتظاری داریم؟
ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 20 اسفند، 1399 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,199
بازدید ديروز : 8,132
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir