صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

بیمه طیور اجباری شد
داخلی
ماکنعلی تصریح کرد: برای جلوگیری از پنهان کاری واحدهای پرورشی از ابتدای اسفندماه سال 99 بیمه طیور به طور 100 درصد اجباری شد دیگر هیچ واحدی بدون بیمه امکان جوجه ریزی را ندارد...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از تسنیم رییس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه میزان تلفات آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان در سال جاری کاهش قابل توجهی یافته است، گفت: یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه طیور برای کنترل این بیماری معدوم شد که بخش عمده آن مربوط به پنهان کاری یک واحد مرغداری در خراسان جنوبی است.

علی صفر ماکنعلی رییس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری درباره وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور و مرگ و میر پرندگان مهاجر تالاب میانکاله اظهار کرد: درحالی که یک میلیون و 350 هزار قطعه طیور در استان خراسان جنوبی معدوم شده است که این رقم در دیگر استان های کشور تنها 50 هزار قطعه است و دلیل تلفات زیاد پرندگان در خراسان جنوبی پنهان کاری مرغداری است که واحد خود را بیمه نکرده بود.

وی افزود: این پنهان کاری باعث شد در شعاع 15 کیلومتری 9 واحد تخمگذار و 9 واحد گوشتی، شترمرغ و پرنده مهاجر نیز درگیر شوند.

رییس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در صورتی که این واحد در استان خراسان جنوبی بروز بیماری را به موقع اطلاع می داد آمار میزان تلفات آنفلوآنزا بسیار کمتر است.

وی تصریح کرد: اکنون بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در 50 نقطه کشور شناسایی، ردیابی، مهار و مختومه شده است، البته این بیماری در کشور دارای چهار نسخه متفاوت در شمال، استان های با تراکم بالا مزارع مرغ تخمگذار (شامل آذربایجان شرقی، قزوین، تهران، قم، مرکزی و اصفهان) و سایر نقاط کشور است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از لحاظ شناسایی کانون‌های بیماری اکنون شفاف‌ترین آمار کانون ها را به سازمان جهانی بهداشت دام اعلام کرده ایم.

وی اظهار داشت: 75 میلیون قطعه مرغ تخمگذار و پولت در یک هزارو 701 واحد تولیدی در کشور داریم که سه هزارو 50 تن روزانه تخم مرغ تولید می کنند که 650 تن مازاد نیاز بر کشور است.

به گفته وی، روزانه دو هزار و 400 تن نیاز تخم مرغ کشور است که بقیه تولید، مازاد بر نیاز داخلی است که این مازاد تولید به دلیل موفقیت سازمان دامپزشکی کشور در مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان است.

بیمه طیور اجباری شد

رییس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: برای جلوگیری از پنهان کاری واحدهای پرورشی از ابتدای اسفندماه سال 99 بیمه طیور به طور 100 درصد اجباری شد دیگر هیچ واحدی بدون بیمه امکان جوجه ریزی را ندارد.

وی با بیان اینکه ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حال گردش است، اظهارداشت: البته قانون بیمه واحدهای پرورشی طیور مربوط به سال 1395 است.

فعالیت باغ پرندگان قم ممنوع می‌شود

ماکنعلی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: سیستم شناسایی و رصد و پایش سازمان دامپزشکی کشور در بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به حدی قوی است که این بیماری در کمتر از 24 ساعت در باغ پرندگان قم شناسایی و عملیات مهار آن انجام شد.

به گفته وی، اکنون 670 قطعه پرنده باغ پرندگان قم معدوم شده است و احتمال آن می رود که از ادامه فعالیت این باغ پرندگان به دلیل حضور 11 میلیون قطعه واحد مرغ تخمگذار و گوشتی در قم جلوگیری شود زیرا تامین امنیت غذایی کشور در اولویت برنامه های این سازمان قرار دارد.


ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 3 اسفند، 1399 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,382
بازدید ديروز : 7,253
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir