صادقی با تاکید بر اینکه در مهرماه امسال شاهد کاهش شدید جوجهریزی هستیم، افزود: میزان جوجهریزی در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۵ درصد کاهش یافته است...
به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: برای جلوگیری از مشکل، چرخه تامین و توزیع مرغ و تخممرغ باید تحت نظارت باشد.
محمدرضا آبیپور صبح امروز (۲۰ مهرماه) در کارگروه تنظیم بازار استان زنجان که در رابطه با تعیینتکلیف وضعیت تامین و توزیع مرغ گرم، مرغ منجمد، تخممرغ و سیلندر سوخت گاز مایع برگزار شد، اظهار کرد: در کمیته تنظیم بازار در رابطه با تامین روزانه ۱۰ تن تخممرغ در استان تصمیمگیری و اتحادیه مرغداران تخمگذار نسبت به این مسئله اعلام آمادگی کردند که در این بخش سازمان جهادکشاورزی باید نظارت بر تامین این کالا داشته باشد و باید توجه داشت که نیاز استان ۳۰ تن در روز محاسبه شده است.
وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان باید بر مباشران توزیع تخممرغ نیز نظارت داشته باشد تا این محصول به دست مصرفکننده برسد و اگر این چرخه به درستی انجام نشود و در استان کمبود داشته باشیم، ممنوعیت خروج تخممرغ از استان تصویب خواهد شد تا تولید و توزیعکنندگان به تعهد خود عمل کنند.
این مسئول با اشاره به مرغ منجمد در استان، ادامه داد: باید توزیع مرغ منجمد به نحوی باشد که توزیع در زمان مناسب و برای مصرفکننده اتفاق بیفتد و سازمان جهادکشاورزی در ارتباط با تامین این کالا باید به نحو مطلوبی عمل کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، با اشاره به نحوه توزیع سیلندر گاز مایع، عنوان کرد: موزع شرکتهایی که مسئول توزیع گاز مایع هستند، به ازای هر سیلندر حاشیه سود دارند که به ازای هر یک نیسان درآمدی در حدود ۵۰ هزار تا ۸۰ هزار تومان کسب میشود و این در حالی است که برای حمل سیلندر به برخی مناطق حدود ۲۰۰ هزار تومان هزینه سوخت نیاز است که با درآمد ۵۰ هزار تومانی حمل سیلندرها نمیصرفد.
آبیپور یادآور شد: شرکت پرسیگاز به عنوان یک شرکت دولتی در صورت امکان از حاشیه سود خود کم کند تا موزعها از سود بیشتری بهرهمند شوند و در غیر این صورت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان موظف است تا موارد مورد نیاز قیمتگذاری را احصا و برای تصمیمگیری به ستاد تنظیم بازار ارجاع دهد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان نیز در این جلسه، اظهار کرد: مصوبات کارگروه ستاد تنظیم بازار فصلالخطاب برای جهادکشاورزی است که قطعا بدون اغماض همه مصوبات این ستاد را عملیاتی خواهیم کرد.
جواد تاراسی با بیان اینکه ستاد پشتیبانی امور دام نیز نسبت به تامین مرغ یخزده بسیار خوب عمل کرده است، ادامه داد: همه تلاش خود را بهکار میگیرم تا نسبت به متعادلسازی قیمت برخی از اقلام که از وظایف ما مسئولان است، عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.
در ادامه این جلسه معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان زنجان از کاهش میزان جوجهریزی در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای امسال تا به امروز ۱۰ هزار و ۵۵۸ قطعه جوجهریزی انجام شده که نسبت به سال گذشته که حدود ۱۲ میلیون و ۸۵۷ هزار قطعه بود، شاهد کاهش ۱۸ درصدی جوجهریزی در استان هستیم.
محمدعلی صادقی با تاکید بر اینکه در مهرماه امسال شاهد کاهش شدید جوجهریزی هستیم، افزود: میزان جوجهریزی در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۵ درصد کاهش یافته است.
این مسئول ادامه داد: به دلیل دسترسی نداشتن تولیدکنندگان به کنجاله سویا و ذرت باعث شده افت بالایی در تولید مرغ داشته باشیم و میزان تولید گوشت سفید امسال حدود ۲۱ درصد کاهش یافته است.
فرماندار شهرستان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در جلسه گذشته ستاد تنظیم بازار مقرر شد روزانه ۱۰ تن تخممرغ در زنجان توزیع شود، اظهار کرد: طی چهار روز گذشته در مجموع ۱۵ تن تخممرغ توزیع شد.
رضا عسگری ادامه داد: اتحادیه نیز عرضه تخممرغ را با قیمت مصوب پذیرفته است. از طرفی، در چند روز گذشته به مباشرانی که از قبل تعیین شدند، تخممرغی تحویل داده نشده است.
منبع: ایسنا