صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

سه پیشنهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران
داخلی
رییس انجمن صنایع طیور ایران اعلام کرد: برای جلوگیری از استمرار ضرر مرغداران و ادامه روند تولید، رفع ممنوعیت صادرات گوشت مرغ، اصلاح قیمت ستاد تنظیم بازار برای مصرف کنندگان و افزایش ...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران رییس انجمن صنایع طیور ایران اعلام کرد: برای جلوگیری از استمرار ضرر مرغداران و ادامه روند تولید، رفع ممنوعیت صادرات گوشت مرغ، اصلاح قیمت ستاد تنظیم بازار برای مصرف کنندگان و افزایش نرخ خرید پشتیبانی امور دام کشور به وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت پیشنهاد شده است.

«غلامعلی فارغی» افزود: به طور حتم ادامه ضرر تولیدکنندگان می‌تواند کاهش تولید را در ماه های آینده در پی داشته باشد.

وی ادامه داد: اکنون قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده به طور متوسط در کشور هشت هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می شود که کمتر از نرخ تمام شده تولید است.

به گفته فارغی، اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در میدان بهمن ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی علت کاهش قیمت مرغ زنده را مازاد تولید، کاهش تفاضا و ممنوعیت صادرات عنوان کرد و گفت: قیمت واقعی گوشت مرغ برای مصرف کنندگان ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان است و این قیمت باید با سود ۱۰ درصد برای مرغداران در نظر باید گرفته شود.

رییس انجمن صنایع طیور ایران اضافه کرد: این درحالیست که قیمت گوشت مرغ برای مصرف کنندگان توسط ستاد تنظیم بازار برای هر کیلوگرم  ۱۳ هزار تومان تعیین شده است.

فارغی با بیان به اینکه در حال حاضر وضعیت گوشت مرغ از نظر کمی بسیار خوب است، افزود: در حالی که ماهانه بیش از ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود اما قیمت مرغ پایین است.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۱۰ درصد مازاد تولید گوشت مرغ و جوجه یک روزه داریم، ادامه داد: ماهانه با ۱۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه و ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مازاد تولید روبرو هستیم.

فارغی اظهار داشت: اگر صادرات رفع ممنوعیت نشود، صنعت مرغداری کشور با یک رکود مواجه خواهد بود.

وی با بیان اینکه در مهرماه امسال به شکل محدود صادرات انجام شد، افزود: در مهرماه سال جاری، در یک مرحله صادرات رفع ممنوعیت شد که ۳.۵ میلیون قطعه جوجه یک روزه و تخم مرغ صادر شد و پس از آن به طور مجدد ممنوعیت اعمال شد البته اندکی هم گوشت مرغ صادر شد که آماری از آن در دست نیست. 

مرغ شب عید تامین است

رییس انجمن صنایع طیور ایران با بیان اینکه گوشت مرغ مورد نیاز شب عید تامین است، گفت: اکنون برای  بهمن ماه ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود که به ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ تبدیل می شود، در حالی که سال گذشته ۱۲۳ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده بود.

به گفته وی، حتی برای دی ماه امسال نیز ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته اما کشش بازار نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

فارغی ادامه داد: با توجه به افزایش حجم جوجه ریزی، کاهش قدرت خرید مردم نسبت به سال گذشته و همچنین افزایش قیمت نرخ نهاده های تولید به نظر می رسد این صنعت بزودی با مشکل مواجه شود.

وی اظهارداشت: با توجه به گرید بندی کیفیت گوشت مرغ توسط سازمان دامپزشکی کشور نیز باید کف تا سقف قیمت مشخص شود تا امکان رقابت در بازار وجود داشته باشد.

رییس انجمن صنایع طیور گفت: با وجود طیف آلودگی در برخی استان های کشور، ما شاهد بروز و شیوع بیماری در سطح واحدهای طیور صنعتی کشور نیستیم  و مشکلی در این خصوص وجود ندارد و این در حالی است که شدت سرما در شیوع بیماری های طیور تاثیر گذار است.

منبع: ایرنا

ارسال شده در مورخه : شنبه، 7 دی، 1398 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 8,205
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir