صادرات مرغ راهکار تنظیم بازار مرغ است
تاریخ : پنجشنبه، 3 اسفند، 1402
موضوع : داخلی


ابراهیمی گفت: برای صادرات مرغ باید زیرساخت‌های لازم همچون تولید مرغ سایز، شناسایی بازارهای صادراتی و جلوگیری از اتخاذ سیاست ممنوعیت‌های گاه و بی‌گاه صادرات اعمال شود تا بتوان بخشی از مازاد تولید...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آخرین آمار در بهمن ماه بیش از ۱۵۲ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که براین اساس تولید مرغ از ۲۶۰ هزار تن فراتر می‌رود.

او حداکثر نیاز روزانه مرغ در سطح کشور را ۷ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد و افزود: با توجه به جوجه ریزی ایام پایانی سال، روزانه حدود ۹ هزار تن مرغ در سطح کشور عرضه می‌شود که براین اساس پشتیبانی امور دام باید نسبت به جمع آوری مرغ از سطح بازار ورود کند.

ابراهیمی، صادرات مرغ را یکی دیگر از راهکارهای تنظیم بازار مرغ دانست و گفت: برای صادرات مرغ باید زیرساخت‌های لازم همچون تولید مرغ سایز، شناسایی بازارهای صادراتی و جلوگیری از اتخاذ سیاست ممنوعیت‌های گاه و بی‌گاه صادرات اعمال شود تا بتوان بخشی از مازاد تولید را به این بازار صادر کرد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: بازارهای هدف خواستار مرغ سایز با وزن ۱.۲۰۰ تا ۱.۴۰۰ گرم هستند، از این رو برای تولید مرغ سایز باید برنامه ریزی کرد تا مازاد ماهانه ۲۰ تا ۳۰ هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر شود تا به نحوی جلوی زیان تولیدکنندگان گرفته شود. همچنین پس از شناسایی بازارهای صادراتی در حفظ بازار باید کوشا باشیم تا سیاست تنظیم بازار داخل منجر به برهم زدن صادرات نشود.

به گفته او، با توجه به آن‌که تولید بر مصرف غلبه دارد، از این رو پشتیبانی امور دام باید برای جمع آوری مرغ مازاد به منظور تامین ذخایر استراتژیک ورود کند یا بخشی از مازاد تولید را به بازارهای هدف صادر کنیم. با توجه به حجم تولید مرغ، حداقل ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ توسط پشتیبانی امور دام باید از سطح بازار جمع آوری شود، اما تاکنون این حرکت با سرعت مناسبی انجام نشده است.







منبع این مقاله : bankpoultry مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
http://bankpoultry.ir

آدرس این مطلب :


INP_Nuke © IranNuke.com