صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

دپوی ۱۷ هزار تن گوشت وارداتی در بندر شهید رجایی
داخلی
شکلات پیش آمده در رابطه با واردات گوشت در دپوی حجم زیادی از آن در مبادی ورودی بی‌تاثیر نبود؛ به طوری که تازه ترین اعلام مسئولان گمرک از این حکایت دارد که ۱۷ هزار تن گوشت در قالب ۹۲۰ کانتینر در...


در پی دپو ۱۷ هزار تن گوشت وارداتی در بنادر کشور، تکالیفی برای تسهیل ترخیص این کالای اساسی بر عهده گمرکات گذاشته شد.
به گزارش مرکز طیوران گوشت از جمله کالاهای اساسی بود که با وجود دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی، از نیمه دوم سال گذشته با افزایش قیمت قابل توجهی همراه بود ودر ادامه واردات و تامین ارز آن با درگیر حواشی شد.

مشکلات پیش آمده در رابطه با واردات گوشت در دپوی حجم زیادی از آن در مبادی ورودی بی‌تاثیر نبود؛ به طوری که تازه ترین اعلام مسئولان گمرک از این حکایت دارد که ۱۷ هزار تن گوشت در قالب ۹۲۰ کانتینر در بندر شهید رجایی دپو شده است.

این در حالی است که به دنبال مصوباتی برای کاهش رسوب کالا در بنادر که اخیرا مورد توافق دستگاه‌های مربوطه قرار گرفت تکلیفی نیز برای ترخیص گوشت تعیین شده است.

بر این اساس گمرک باید با رعایت موارد مدنظر کمیته تنظیم بازار نسبت به پذیرش درخواست ترانزیت محموله‌های گوشت وارداتی موجود در منطقه ویژه بندر شهید رجایی که مشکل مالکیت ندارد به مقصد مورد درخواست صاحبان کالا از جمله شرکت پشتیبانی دام اقدام کند.

این در شرایطی است که گوشت از اواخر سال جاری دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت نمی‌کند، آن هم در شرایطی که جزو کالاهای اساسی بوده و دولت به سیاست خود برای پرداخت ارز با نرخ ترجیحی به کالاهای اساسی در سال جاری نیز ادامه داد.

بنابراین در اردیبهشت ماه بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌ها و گمرک اعلام کرد که واردات گوشت و ترخیص آن باید بر مبنای ارز نیمایی انجام شود و مابه‌التفاوت آن با ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردکنندگان دریافت و سپس مجوز آن ترخیص داده شود. بر این اساس بانک‌ها ملزم به دریافت این مابه‌التفاوت و واریز آن به خزانه شده‌اند.

در حال حاضر قیمت دلار در بازار نیمایی به حدود ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان می‌رسد که مبنای واردات گوشت و البته گوشت‌های دپو شده خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 31 تیر، 1398 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,970
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir