صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

آیا دامپزشک‌های شاغل در دولت مجاز به فعالیت در بخش غیردولتی هستند؟
داخلی
بسیاری ازکارکنان دولت برای تأمین مایحتاج اولیه زندگی ناگزیر هستند، پس از وقت اداری مشاغل دیگری متناسب با تخصص و توانمندی، و شرایط اجتماعی خود برگزینند اگر چه اشتغال یک...


بسیاری ازکارکنان دولت برای تأمین مایحتاج اولیه زندگی ناگزیر هستند، پس از وقت اداری مشاغل دیگری متناسب با تخصص و توانمندی، و شرایط اجتماعی خود برگزینند. اگر چه اشتغال یک کارمند بیش از مدت و زمان پیش بینی شده در قانون (44 ساعت درهفته) می‌تواند بر روی سلامت، توان و کیفیت و کمیت خدماتی که توسط وی در محیط کار ارائه می شود، اثر منفی بگذارد، اما پدیده چند شغلی بودن کارکنان به عنوان یک واقعیت در کشور پذیرفته شده است. اگر شغل دوم مشمول قانون ممنوعیت تصدی بیش ازیک شغل (مصوب 11/10/1373 ) و اصلاحات بعدی آن نباشد از نظر قانونی و عرفی منعی برای آن وجود ندارد.

پس از سال ها بحث در خصوص اشتغال پزشکان شاغل در وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی، در بخش غیر دولتی، نهایتا” با تصویب بند ب ماده 74 قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران یک استثناء در اصل کل یاد شده وارد شد. چنانچه بر مبنای قانون مذکور «کلیه پزشکان، دندانپزشکان و داروسازانی که  در استخدام پیمانی، و یا رسمی دستگاه‌های اجرایی موضوع این قانون هستند، مجاز به فعالیت انتفاعی پزشکی در سایر مراکز تشخیصی، آموزشی، درمانی و بیمارستان‌های بخش خصوصی، عمومی غیردولتی با رعایت تبصره (1 ) ماده واحد قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و یا فعالیت انتفاعی پزشکی در بخش خصوصی مرتبط با حوزه ستادی مربوط به غیر از دستگاه اجرائی خود نیستند»، ولی برای جبران حق اشتغال در بخش خصوصی و محدودیت ایجاد شده «دولت مکلف است به جبران خدمات ذینفعان از طریق اعمال تعرفه خاص در چهار چوب بودجه سنواتی اقدام نماید»، همچنین قانون‌گذار اجرای این حکم را «مشروط به جبران محرومیت از کار در بخش خصوصی و پرداخت حقوق مناسب و تأمین اعتبار در بودجه‌های سنواتی کرده است».

همانطور که از مفاد قانون یاد شده برداشت می‌شود، قانون‌گذار فعالیت در بخش غیردولتی را حق کارکنان دولت از جمله پزشک‌ها ، دندانپزشک‌ها و داروسازها می‌داند و برای جبران محدودیت خاص ایجاد شده راهکار قانونی پیش‌بینی کرده است. لازم به ذکر است این موضوع مسبوق به سابقه بوده و از سال 1366 با تصویب قانون فوق‌العاده محرومیت از مطب و اصلاحات بعدی آن شاغلین تمام وقت دولت در رشته‌های، پزشکی، داروسازی، داندانپزشکی و دامپزشکی که در بخش غیردولتی فعالیت نمی‌کردند به ازای اضافه کاری، فوق‌العاده‌ای برابر حقوق و مزایای مستمر خود دریافت می‌کردند. با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری پرداخت فوق‌العاده مذکور متوقف شد و فقط مبلغ ثابتی برابر آخرین فوق العاده محرومیت ازمطب دریافتی کارکنان تحت عناوین دیگری پرداخت می‌شود، که با گذر زمان به هیچ عنوان نمی تواند جبران محرومیت ایجاد شده باشد. همچنین این امتیاز مشمول کارکنان که پس از  سال 1388 استخدام شده‌اند، نمی‌شود.

با توجه به توضیحات گفته شده و تصویب قانون برای پزشک‌ها و دندانپزشک‌ها و داروسازان در قانون برنامه ششم توسعه، این سوال مطرح است که به چه سبب دامپزشکانی که مشمول قانون پرداخت فوق‌العاده محرومیت از مطب بودند، مشمول قانون اخیر نشده‌اند؟ با عنایت به اینکه در حال حاضر محدودیت‌هایی برای فعالیت انتفاعی دامپزشکی برای دامپزشک‌های شاغل در دولت وجود دارد، آیا ادامه شرایط موجود منطقی است؟ و آیا دامپزشک‌های شاغل تمام وقت در دستگاه‌های اجرایی در تمام نقاط کشور و با هر مسئولیت و موقعیت اداری مجاز به اشتغال در بخش غیردولتی دامپزشکی هستند؟ اگر همچنان اصرار به ایجاد محدودیت در فعالیت آن‌ها در بخش غیردولتی دامپزشک‌های شاغل در دستگاه‌های اجرایی است، چه تدبیری برای جبران محرومیت ایجاد شده اندیشیده شده است؟

ارسال شده در مورخه : شنبه، 31 تیر، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 301
بازدید ديروز : 7,075
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir