صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: هشدار درباره شیوع تب کنگو در جنوب ‌شرق کشور
اخبار صنایع وابستههشدار درباره شیوع تب کنگو در جنوب ‌شرق کشور......

همشهری نوشت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ستاد سلامت و امنیت غذایی این استان نخستین مورد ثبت شده ابتلا به این بیماری را متعلق به 24فروردین‌ماه امسال دانست. دکتر میر در این‌باره با بیان اینکه بیشتر مبتلایان کارکنان کشتارگاه‌ها و صنف قصابان و یا کسانی هستند که به‌نحوی با خرد کردن و بسته‌بندی گوشت سروکار دارند، گفت: براساس آمارها موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است که ضروری است مردم از شیوه‌های انتقال آن آگاهی داشته باشند.

حسینی، رئیس دامپزشکی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه همه کشتارگاه‌های استان از سیستم پیش‌سرد برخوردار هستند، گفت: در چند روز گذشته سیستم پیش‌سرد یکی از کشتارگاه‌های زاهدان خراب شده بود که هم‌اکنون دوباره فعال شده است.

متخصصان دامپزشکی می‌گویند: از آنجایی که بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزای مرغی و تب کریمه کنگو از طریق دام، به سرعت قابل شیوع است، لازم است افراد ساکن در مناطق جنوب شرقی کشور، تمام جوانب ایمنی را در مواجهه با دام و گوشت دام ذبح شده به عمل بیاورند.

شیوه انتقال تب کریمه

تب کریمه کنگو از طریق تماس با خون و یا مردار حیوان آلوده به ویروس یا تماس با خون و ترشحات بدنی فرد آلوده از دام به انسان یا از انسان به انسان و همچنین از طریق گزش به وسیله کنه‌های روی بدن دام مبتلا به تب کریمه، منتقل می‌شود؛ البته در مواردی انتقال بیماری از طریق هوا و نزدیکی به بیمار نیز ثبت شده است.

متخصصان بیماری‌های عفونی، دوره اولیه تب کنگو را به‌طور متوسط از 4 تا حداکثر 12روز تخمین می‌زنند. معمولا تا روز چهارم علائم غیرخونریزی مانند تب، سردرد، احساس سرما، خستگی، درد عضلانی، پرخونی صورت، قرمز شدن چشم، احساس درد در معده و حالت تهوع و استفراغ قابل مشاهده است.

چگونه پیشگیری کنیم؟

تب کنگو هم‌اکنون در مرحله اولیه هشدار است و کسانی را که با دام‌ در ارتباط هستند هدف خود قرار داده است. بر همین اساس، کارشناسان دامپزشکی توصیه می‌کنند رعایت نکات ایمنی چون استفاده از پوشش مناسب یعنی دستکش، ماسک و عینک هنگام ذبح دام رعایت شود. شهروندان نیز بهتر است گوشت قرمز مصرفی خود را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند و درصورتی که تصمیم به ذبح دام دارند، لازم است از تکه‌تکه کردن گوشت دام، طی 2 تا 3 ساعت اولیه پس از ذبح خودداری کنند؛ چراکه ویروس تب کنگو طی ساعات اولیه پس از ذبح از بین می‌رود و خطر انتقال بیماری به حداقل می‌رسد.

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 4 اردیبهشت، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,221
بازدید ديروز : 44,602
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir