صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

خسارت 600 میلیارد ریالی آنفلوآنزای پرندگان به اصفهان
داخلی
موحدی با بیان اینکه از همه مردم به ویژه تولیدکنندگان مرغ، پرورش‌دهندگان بوقلمون، شترمرغ، کبک و بلدرچین انتظار داریم که در درجه اول همه شرایط زیستی مزرعه خود را به بالاترین حد ممکن برسانند...


شهرام موحدی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه تاکنون شهرستان‌های مختلفی درگیر این بیماری شدند افزود: باز شدن رودخانه زاینده ‌رود باعث جذب پرندگان بسیاری شامل وحشی و آزاد پرواز شده است و روستاهای در جوار رودخانه زاینده‌رود از مبدأ تا مقصد، به شدت تحت تأثیر این پرندگان قرار گرفتند و آلوده شده‌اند.
وی افزود: این بیماری در اصفهان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، فلاورجان، لنجان، بوئین و میاندشت ، چادگان و فریدن شیوع یافته و کانون‌های اصلی آن فریدن، شهر داران و روستاهای نماگرد و موغان است.
وی مبارزه با این بیماری ویروسی را سخت ارزیابی کرد و گفت: ساختار بهداشتی مرغداری‌های ایران ناقص است و پرورش‌دهندگان غیرمجاز بسیاری هم بدون هیچگونه مجوزی از دامپزشکی در حال فعالیت هستند.
موحدی با بیان اینکه اداره دامپزشکی در نظر دارد با اقدامات کنترلی خود از انتشار آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سایر نقاط اصفهان جلوگیری کند، گفت: بعد از گزارش تلف شدن 50 قطعه کبوتر در خانه‌ای در روستای رارای پیربکران و تایید ابتلای آنها به آنفلوآنزا به مدت 20 روز کوچه ای که خانه در آن واقع است قرنطینه شده است.
وی افزود: به دلیل پراکنده بودن خانه‌ها در روستا به قرنطینه کامل روستا نیازی نیست.
موحدی با بیان اینکه از همه مردم به ویژه تولیدکنندگان مرغ، پرورش‌دهندگان بوقلمون، شترمرغ، کبک و بلدرچین انتظار داریم که در درجه اول همه شرایط زیستی مزرعه خود را به بالاترین حد ممکن برسانند؛ اجازه ورود هیچ شخصی را به آن مزرعه ندهند مگر اینکه دوش بگیرد و لباس‌های اولیه خود را از تن خارج کند.
وی با بیان اینکه رفت‌ و آمدها به مزرعه باید به حداقل ممکن برسد و هیچ پرنده آزاد پروازی اعم از گنجشک و کلاغ نباید به انبار طیور مزرعه وارد شود، افزود: در زمان کنترل نباید هیچ خودرویی به مزرعه ورود و خروج داشته باشد مگر اینکه قبل و بعد از ورود و خروج خودرو به صورت کامل ضدعفونی شود.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه هرگونه تلفاتی از طیور باید بلافاصله معدوم شوند گفت: باید از قرار دادن تلفات طیور در اختیار سگ، گربه، پرندگان و جوندگان دیگر خودداری کنند در صورتیکه این حیوانات لاشه آلوده مصرف کنند، باعث انتقال بیماری می‌شوند.
وی با بیان اینکه کلیه مواد غذایی مزرعه پرورش طیور باید تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود گفت : هرگونه ورود و خروج مواد مرغداری اعم از دان، کود مرغی، تخم‌مرغ و غیره باید با گواهی سلامت و با مجوز از دامپزشکی انجام شود.
موحدی با بیان اینکه یک گرم مدفوع پرنده می‌تواند بیش از یک میلیون پرنده دیگر را آلوده کند افزود: همه تولیدکنندگان و روستائیان باید برای از بین بردن بیماری ویروسی و بسیار مسری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تلاش کنند.
به گزارش ایرنا، بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان H5N8 ویروسی و مشترک بین انسان و طیور است.
اولین بار گزارش‌های رسمی مسوولان دولتی چند کشور در آغاز ماه ژوئیه سال 2005 میلادی در باره همه‌گیری ویروس H5N8 در مرز برخی کشورها به سازمان بهداشت جهانی دام (OIE)داده شد و در پایان همان ماه، روسیه و قزاقستان گسترش آنفلوآنزای پرندگان را در کشورهای خود اعلام کردند و گفتند که عامل بیماری، ویروس H5N8 است.
از زمان ارائه نخستین گزارش‌های شیوع این ویروس در طیور موجود در روسیه که دامنه آن تنها بصورت محدود در سیبری بود، این ویروس شروع به گسترش به سمت غرب کرد بطوری که در قزاقستان در چند روستای مجاور مناطق آبی، نخستین شیوع این ویروس رویت شد.
انسان در ارتباط مستقیم با پرندگان بیمار یا لاشه‌های پرندگان کشته شده می تواند به این بیماری مبتلا شود.
آنفلوانزای پرندگان به رغم اینکه شیوع آن بشدت شیوع آنفلونزای انسانی در بین انسان ها نیست و خیلی سخت از پرنده به انسان منتقل می شود، اما در صورت انتقال درصد تلفات و کشندگی آن بالاست و به همین دلیل، مجامع بین المللی روی کنترل این بیماری خیلی تاکید دارند.
در سال های اخیر، برای کنترل این ویروس خطرناک، توافق هایی میان سه سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد(FAO)، سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان بهداشت جهانی دام (OIE) منعقد شده ‌است.
ارسال شده در مورخه : شنبه، 23 بهمن، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,015
بازدید ديروز : 7,627
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir