صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: واکسن‌های جدید طیور به زودی وارد بازار می‌شود
اخبار صنایع وابستهواکسن‌های جدید طیور به زودی وارد بازار می‌شود......

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از تولید واکسن بیماری اورنیتوباکتریوز طیور(ORT) در موسسه خبر داد که قرار است به زودی وارد بازار شود.

به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، حمید کهرام در نشستی با اصحاب رسانه اظهار کرد: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با 90 سال سابقه فعالیت یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور است. این موسسه با تولید واکسن‌های موثر علیه بیماری‌های مهلک دامی از قبیل سیاه زخم و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام توانسته گام موثری در جهت کاهش بیماری‌های دامی و انسانی بردارد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 40 درصد از واکسن‌های طیور کشور در موسسه رازی کرج تولید می‌شود که درصدد هستیم با تلاش و برنامه‌ریزی بیشتر در آینده‌ای نه چندان دور میزان تولیدات موسسه را افزایش دهیم.

کهرام گفت: خوشبختانه طی چندماه اخیر توانسته ایم مجوز تولید کیت تشخیصی یون را دریافت کنیم که این مهم در افزایش خودکفایی کشور در تامین این کیت تاثیر بسزایی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: با دستیابی به این موفقیت، ایران بعد از آمریکا و فرانسه سومین کشوری است که به این فناوری دست یافته است. بدین ترتیب علاوه بر این‌که امکان صادرات این کیت به سایر کشورها ایجاد می‌‏شود از خروج سالانه 11 میلیون دلار ارز از کشور نیز جلوگیری می‏‌شود.

کهرام، تولید واکسن نیوکاسل را از دیگر اقدامات موسسه رازی ذکر کرد و گفت: واکسن دوگانه نیوکاسل آنفلوآنزا نیز برای مصرف طیور است که پیش از تولید این محصول به کشور وارد می‌شد.

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ادامه داد: با تولید این واکسن که دو بار در سال به مرغ‌ها تزریق می‌شود موفق شدیم بخش قابل توجهی از نیازهای کشور در این زمینه را برطرف کنیم.

وی در ادامه به واردات واکسن پنتاوالان انسانی که مدتی پیش براساس تصمیم وزارت بهداشت صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: دستیابی به دانش فنی این واکسن از اهداف مهم موسسه است و در سال‌های اخیر روی این واکسن تحقیقاتی انجام داده‌ایم اما هنور نتوانسته‌ایم به فرمولاسیون آن دست یابیم.

وی تصریح کرد: تاکنون در برنامه‌های بهداشتی کودکان، واکسن‌های سه گانه معروف به ثلاث مصرف می‌شد اما از امسال وزارت بهداشت تصمیم به واردات نوع پنج گانه این واکسن گرفت.

کهرام افزود: هم اکنون واکسن تتراوالان متشکل از هپاتیت به اضافه ثلاث در این موسسه تولید می‌شود و امیدواریم طی سال آینده با دستیابی به فرمولاسیون واکسن پنج گانه بتوانیم از واردات این محصول بی‌نیاز شویم.

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در بخش دیگری از سخنان خود به تولید واکسن روغنی تب برفکی اشاره کرد و گفت: واکسن تب برفکی ایمنی زایی کوتاه مدت دارد؛ لذا باید در سال سه بار تزریق شود اما با تولید واکسن روغنی تب برفکی مدت ایمنی‌سازی این واکسن افزایش یافته است.

وی همچنین به تولید واکسن قانقاریا و 91-4 اشاره کرد و گفت: تاکنون این واکسن به صورت فرمانتوری تولید نمی‌شد که خوشبختانه این مهم در موسسه رازی تحقق یافت و در توزیع گسترده آن از سال 94 آغاز خواهد شد.

رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در پایان گفت: تولید واکسن0RT و تولید واکسن روغنی دوگانه و ارتقای آن از نیم سی سی به دودهم سی سی در حوزه تولیداتی قرار دارد که تا یک ماه آینده وارد بازار می‌شوند.

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 17 دی، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,910
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir