صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: رها سازی بیش از 28 میلیون قطعه بچه ماهی كپور در دریای خزر
اخبار صنایع وابسته
رها سازی بیش از 28 میلیون قطعه بچه ماهی كپور در دریای خزر......


مدیر کل شیلات گلستان گفت: ماهی كپور یكی از مهم‌ترین و ارزشمند‌ترین ماهیان اقتصادی استان گلستان محسوب می‌شود و امسال بیش از 28 میلیون قطعه بچه ماهی كپور به دریا رهاسازی شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در گرگان، "علی اکبر پاسندی" گفت: در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و با تلاش مضاعف کارشناسان شیلات استان به روش تکثیر نیمه طبیعی موفق به تولید 28 میلیون و 166 هزار و 980 قطعه بچه ماهی کپور با وزن 1 الی 2 گرم شده ایم.

به گفته وی، تعداد مولد استفاده شده 723 قطعه که 355 قطعه آن نر و 368 قطعه آن ماده با اوزان 5/1 تا 3 کیلوگرم بوده، و این مولدین با مشارکت صیادان تعاونی صید شده است.

پاسندی با بیان اینکه این میزان تولید کپور دریایی در زمان فعالیت شیلات گلستان بی سابقه بوده است، گفت: از سال 76 تاکنون که شیلات استان در امر تکثیر ماهی کپور فعالیت می کند امسال بیشترین تولید را داشته ایم بطوریکه متوسط تولید بچه ماهی در هکتار 828 هزار و 440 قطعه بوده است.

وی افزود: این تعداد بچه ماهی کپور در دو مرکز تکثیر استان به نام های مرکز تکثیر سد وشمگیر در سطح 28 هکتار با تولید 24 میلیون و 693 هزار و 950 قطعه در شهرستان آق قلا و کلمه سیجوال در سطح 6 هکتار با تولید 3 میلیون و 473 هزار و 30 قطعه بچه ماهی در شهرستان بندرترکمن تولید شده است.

وی خاطر نشان کرد: ماهی کپور اکثراً در گلستان تکثیر، تولید و رهاسازی می شود و در سالجاری 30 درصد کل تولید بچه ماهی را در استان به خود اختصاص داده است.

مدیر کل شیلات گلستان بازسازی ذخایر دریای خزر را به عنوان یک اصل حاکمیتی و استراتژی ضروری شیلات استان عنوان کرد و افزود: ذخایر دریای خزر نیاز به ساماندهی و برنامه ریزی های مدون دارد که این مساله می تواند به پایداری و اشتغال صیادان و ترمیم ذخایر کمک شایانی نماید.

وی گفت: به منظور بازسازی ذخایر گونه های در حال انقراض باید به سه اصل مهم؛ تنظیم فعالیتهای صید، بازسازی مكانهای تخریب شده پرورش لارو و تخم ریزی، افزایش ذخایر از طریق تكثیر و رهاسازی و عدم حضور صیادان غیرمجاز و بهره برداری غیرمسئولانه توجه كرد.

پاسندی با اشاره به تعداد بچه ماهیان کپور رها شده در سنوات گذشته گفت: از سال 76 تاکنون تعداد 150 میلیون و 627 هزار و 143 قطعه بچه ماهی کپور تولید و در رودخانه های منتهی به دریا رها شده است.

لازم به ذکر است، از آنجایی که صیادان مجاز فقط مشغول برداشت از دریا در فصل صید می باشند، شایسته است در خصوص بازسازی و حفاظت از ذخایر دریا مشارکت فعال داشته باشند و بستر لازم جهت اجرایی نمودن اصل 44 مبنی بر واگذاری مراکز تکثیر ماهیان استخوانی به بهره برداران دریا نیز وجود دارد.

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 23 شهریور، 1391 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,605
بازدید ديروز : 7,627
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir