صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

شمارش معکوس برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی
داخلی
در حالی دولت تصمیم دارد ارز ۴۲۰۰ کالاهای اساسی را حذف کند که کارشناسان بارها نسبت به احتمال وقوع ابرتورم در اقتصاد ایران هشدار داده‌اند...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ایمنا در لایحه بودجه سال آینده که بیست و یکم آذرماه به مجلس فرستاده شد، خبری از پرداخت ارز ۴۲۰۰ هزار تومانی نیست و تنها در تبصره ۱۴ آن، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای جبران اصلاح نرخ کالاهای اساسی، دارو، یارانه نان و خرید تضمینی گندم و در بخش دیگر، ۴ هزار میلیارد تومان برای یارانه نهاده‌های کشاورزی و تنظیم بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی شده است. گفته می شود با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، یارانه ریالی برخی دهک‌ها افزایش یابد. خبرهای منتشر شده دلالت بر ان دارد که یارانه ها به ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

در بودجه سال‌جاری دولت ۸ میلیارد دلار بابت ارز ۴۲۰۰ تومانی پیش‌بینی کرده بود که در نیمه سال این رقم به پایان رسیده بود. در حال حاضر شش قلم کالای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، روغن خام و دانه‌های روغنی به همراه بخشی از دارو و تجهیزات پزشکی ارز ۴۲۰۰ دریافت می‌کند.

آن‌گونه که حسن عباسی معروفان، سرپرست دفتر خدمات بازرگانی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی درباره زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفته، ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات گندم و دارو تا آخر سال جاری حذف نمی‌شود و ادامه دارد. اما درباره کالاهای دیگر این احتمال وجود دارد که از ۱۰ روز تا یک ماه آینده اتفاقاتی صورت گیرد، اما ممکن هم است اتفاق خاصی نیفتد.

هشدار کارشناسان از رشد چند برابری قیمت کالاها

در این میان، در شرایطی دولت تصمیم قطعی برای حذف ارز ۴۰۰ تومانی نهاده‌های دامی دارد که هشدارهایی از سوی برخی از کارشناسان از بروز یک ابرتورم شنیده می‌شود. فعالان حوزه دام و طیور نیز هشدار می دهند که در صورت حذف ارز ترجیحی، شاهد رشد چند برابری کالاهای این حوزه خواهیم بود.

در این خصوص، رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران هشدار داده که دولت در حذف ارز ترجیحی به قدرت خرید مردم توجه داشته باشد و این کار باید تدریجی انجام شود.

ناصر نبی‌پور در این خصوص به مهر گفت: در تابستان امسال وزارت جهاد کشاورزی از تشکل‌های تولیدی درخواست کرد قیمت محصولات پروتئینی از جمله مرغ و تخم‌مرغ را با ارز نیمایی محاسبه و اعلام کنند که ما نیز این کار را انجام دادیم و براین اساس، اگر ارز ترجیحی از روی نهاده‌های دامی حذف شود، قیمت هر شانه تخم‌مرغ به ۱۱۰ هزار تومان و هر کیلوگرم مرغ به ۸۰ هزار تومان می‌رسد.

حبیب اسدالله‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه تعاونی های سراسری مرغداران کشور نیز در پاسخ این پرسش که آیا مشخص است بهای هر کیلو مرغ پس از واردات نهاده‌های دامی با ارز نیمایی چقدر افزایش خواهد یافت؟ به قرن‌نو گفته است: ما هنوز محاسبات دقیق را انجام ندادیم و قیمت‌هایی که برای هر کیلو مرغ پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اعلام می‌شود، از سوی افرادی غیررسمی است.

به گفته وی، محاسبات اولیه نشان می‌دهد قیمت مرغ حدود ۲.۶ برابر افزایش خواهد یافت، بر همین اساس، امیدواریم در این پروسه دولت هم مساله تولیدکننده را مدنظر قرار دهد و هم مساله مصرف‌کننده را. چراکه تولیدکنندگان به تازگی از زیان خارج شده‌اند و طبیعی است وقتی ارز وارداتی نهاده های دامی آزاد محاسبه می‌شود، باید بازار رقابتی را پذیرفت و از پروسه قیمت‌گذاری خارج شد، اما هنوز جزییات تصمیمات دولت اعلام نشده است.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 5 دی، 1400 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,274
بازدید ديروز : 7,315
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir