صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

سردخانه‌های مازندران گنجایش ندارد؛ خانه‌به‌دوشی مرغ‌ها
داخلی
روزانه یک هزار تن مرغ در مازندران کشتار می‌شود و رکود بازار و شیوع کرونا از یک‌سو و کمبود سردخانه برای ذخیره‌سازی، مرغ‌ها را بین مرغداری، کشتارگاه و بازار سردگردان کرده است...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران مازندران ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور را بر عهده دارد و تا قبل از شیوع کرونا نیمی از مرغ تولیدی روانه بازار تهران می‌شد و در حال حاضر با کاهش تقاضا و کمبود سردخانه سبب شده مرغداران برای ذخیره‌سازی مرغ‌های کشتارشده با مشکل جدی مواجه شوند.

این وضعیت در حالی است که شرکت پشتیبانی امور دام نیز به دلیل مسائل فراروی، نتوانسته بیش از پنج هزار تن مرغ منجمد در سردخانه‌های تحت پوشش ذخیره‌سازی کند.

رئیس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای تولید مرغ گوشتی کشور کمبود سردخانه را ازجمله مشکلات برای ذخیره‌سازی گوشت مرغ بیان کرد و افزود: در بخش ذخیره‌سازی با کمبود سردخانه مواجه هستیم.

عبدالعلی طهماسبی بابیان اینکه به دلیل مشکلات ناشی از سردخانه برای ذخیره‌سازی مجبور شدیم یک قرارداد با شرکت پشتیبانی امور دام را برای ذخیره‌سازی مرغ لغو کنیم، اظهار داشت: کمبود سردخانه در کنار مشکلات تأمین نهاده‌های دام و طیور فعالان این بخش را با مشکلات عدیده‌ای روبرو کرده است.

وی از مسئولان خواست تا نیازهای استان درزمینهٔ ساخت سردخانه‌های مناسب برای ذخیره‌سازی فرآورده‌های پروتئینی را تأمین کنند.

طهماسبی با اظهار اینکه برای ذخیره‌سازی مرغ آماده همکاری با اتحادیه و امور پشتیبانی دام هستیم، اظهار داشت: تولیدکنندگان باید استانداردهای تولید درزمینهٔ وزن مرغ را رعایت کنند زیرا وزن مرغ نباید بیش از دو کیلو و ۱۰۰ گرم باشد.

همچنین عطاءالله حسن‌زاده رئیس اتحادیه مرغداران استان با اشاره به تولید بیش از ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ سالانه در استان، میانگین جوجه ریزی در استان را ۳۸ روزه بیان کرد و گفت: در حال حاضر به دلیل کاهش تقاضا و رکود بازار، وزن مرغ در مرغداری‌ها افزایش‌یافته است.

وی تولید بیش از ۳۶ میلیون قطعه جوجه ریزی، کاهش تقاضا و رکود بازار و کم‌توجهی به صادرات را ازجمله مشکلات فراروی تولیدکنندگان بیان کرد و گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش تولید مرغ و کاهش عرضه، سردخانه‌های استان ظرفیت و گنجانش لازم را ندارند.

حسن‌زاده بابیان اینکه روزانه یک هزار تن مرغ در مازندران کشتار می‌شود اما حدود ۲۰۰ تن مرغ در استان توسط پشتیبانی امور دام خریداری می‌شود، ظرفیت سردخانه‌های ذخیره‌سازی مرغ منجمد را حدود ۱۲ هزار تن بیان کرد و گفت: مرغ‌های تولیدی مازاد مصرف سبب بروز مشکلات شده است.

کمبود سردخانه ذخیره‌سازی مرغ در حالی است که متولیان کمیسیون تخصصی کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه وضعیت صنعت طیور در استان خوب نیست خواستار رفع مشکلات این بخش شدند.

امیر میران آملی عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی و رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران در گفتگو با خبرنگار بازار بابیان اینکه کمبود سردخانه به‌عنوان معضل اصلی فراروی تولیدکنندگان مرغ به شمار می‌رود، حجم بالای کشتار و کمبود سردخانه را دغدغه اساسی بیان کرد.

وی از متولیان امر به‌ویژه دامپزشکی و صمت خواست تا در اسرع وقت نسبت به معرفی سردخانه برای ذخیره‌سازی گوشت مرغ اقدام کنند، افزود: علاوه بر ذخیره‌سازی، تأمین نهاده‌های صنعت طیور نیز از دیگر مشکلات فراروی است.

منبع: بازار

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 15 اردیبهشت، 1399 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,490
بازدید ديروز : 7,627
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir