صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

فعالیت ۳۰۰ واحد مرغ گوشتی در قم
داخلی
مهدی رفیعی گفت: در حال حاضر تشدید مراقبت و امنیت زیستی که بر اثر قرنطینه ایجاد می‌شود مورد تاکید است، همچنین جا به جایی افراد و وسایل مرغداری‌ها با شرایط بهداشتی مد نظر است...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت: در حال حاضر ۱۷۶ واحد پرورش مرغ تخم‌گذار، ۷۷ واحد پرورش پولت و ۳۰۰ واحد پرورش مرغ گوشتی در قم فعال است.

مهدی رفیعی با تشریح فعالیت‌ها و ظرفیت‌های طیور در قم عنوان کرد: ظرفیت پرورش مرغ تخمگذار بالغ بر ۸ میلیون قطعه است که در حال حاضر پنج میلیون و ۳۰۰هزار قطعه تولید می‌شود، همچنین پرورش پولت بیش از ۴ میلیون قطعه ظرفیت است که هم اکنون واحدها یک و نیم میلیون قطعه در حال پرورش دارند.

وی بیان کرد: وقتی این میزان تولیدات منتقل شدند ظرفیت جدید ایجاد می‌شود، ظرفیت جوجه‌ریزی مرغ گوشتی نیز ماهیانه تا ۱میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است.

رفیعی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ‌ سه‌میلیون و ۲۴۰هزار دز واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در مرغداری‌های استان قم تزریق شده‌است و خوشبختانه امسال مورد خاصی از آنفلوآنزای پرندگان نداریم.

وی اظهار کرد: هدف‌گذاری برای واکسیناسیون تا پایان برنامه تعیین شده که طبق برنامه ملی، سه سال طرح واکسیناسیون داریم که در سال دوم اجرای طرح هستیم و در سال آینده طرح ملی به پایان می‌رسد و ۱۰۰درصد واحدهای پرورش مرغ تخم‌گذار و پولت استان واکسیناسیون می‌شوند.

مدیر کل دامپزشکی استان قم گفت: در حال حاضر تشدید مراقبت و امنیت زیستی که بر اثر قرنطینه ایجاد می‌شود مورد تاکید است، همچنین جا به جایی افراد و وسایل مرغداری‌ها با شرایط بهداشتی مد نظر است.

وی با بیان اینکه در سال جاری معاینات بر روی بیش از ۱۱۰ مرغداری تخم‌گذار و ۵۰ مرغداری پولت انجام شده است، عنوان کرد: ساماندهی کود در برنامه‌های دامپزشکی است و حتما تاکید می‌کنیم حمل و نقل کود با گواهی دامپزشکی انجام شود.

رفیعی افزود: مرغداری‌ها، شرایط بهداشتی را برای جوجه‌ریزی اخذ کرده‌اند ضمن اینکه در زمینه آموزش مرغداران کار شده و این روند را ادامه می دهیم تا آشنا شدن مرغداران با مسائل بهداشتی در اولویت قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: ساماندهی بحث خوراک دام یکی از معضلات جدی ماست نکته مهم که باید توجه شود جلوگیری از فعالیت واحدهای غیر مجاز طیور است که قرار شد کارشناسان پهنه کشاورزی در سطح روستاها و مناطق مختلف و دهیاران و بخشداران اگر واحد غیر مجازی در پرورش مرغ را مشاهده کردند، گزارش دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان قم عنوان کرد: برخورد با مرغداری‌های غیر مجاز طبق ضوابط تعریف شده از طریق جهاد کشاورزی و مراجع قضائی انجام می‌شود، یکی از نکات خطرناکی که می تواند ایجاد بیماری کند بحث واحدهای غیر مجاز است چون هیچ شرایط بهداشتی و ممیزی واکسیناسیون در آن انجام نمی‌شود و وضعیت بهداشت مرغ‌ها مشخص نیست.

وی گفت: تقاضا داریم مرغداران اگر واحدی غیر مجاز را شناسایی کرده‌اند، حتما به دامپزشکی و جهاد کشاورزی اطلاع دهند تا از طریق جهاد کشاورزی بحث جلوگیری از فعالیت این واحدها انجام شود.

رفیعی در مورد جمعیت دام نیز بیان کرد: جمعیت دام سنگین ۱۲۰ هزار راس گاو و گوساله است و همچنین جمعیت گوسفند و بز داشتی ۴۰۰ هزار راس و ظرفیت پرواری بز و گوسفند  ۲۰۰ هزار راس که در مجموع ۶۰۰ هزار راس گوسفند و بز در استان در حال پرورش است.

منبع: ایسنا

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 14 آبان، 1398 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 7,119
بازدید ديروز : 44,602
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir