صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: طرح ملی واکسیناسیون طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل
اخبار صنایع وابستهطرح ملی واکسیناسیون طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل ......

به گزارش مرکز طیوران رئیس دامپزشکی شهرستان کیار گفت: عامل این بیماری ویروس است که برای نخستین بار در نیوکاسل انگلستان شناسایی شد و به همین دلیل به نام بیماری نیوکاسل شناخته می‌شود.
علائی گفت: ویروس عامل بیماری،  یک ویروس مسری است و طیور صنعتی و بومی را تهدید می‌کند. انواع پرندگان اهلی و وحشی به این بیماری حساس بوده و از طریق انتقال مستقیم از یک پرندۀ بیمار یا آلوده به پرندۀ حساس منتقل می‌شود.

وی افزود: ویروس بیماری نیوکاسل ویروس مقاومی است و در مدفوع پرندگان یا در لاشۀ آن‌ها می‌تواند مدت طولانی به صورت عفونی باقی بماند.
رئیس دامپزشکی شهرستان کیار گفت: انتقال از طریق هوا، آب آشامیدنی، وسایل و تجهیزات، پرندگان آزاد پرواز، حشراتی مانند سوسک‌ها و مگس‌ها به صورت مکانیکی سبب انتقال و گسترش عامل بیماری می‌شوند. این ویروس اگر از طریق مرغ مادر به تخم‌مرغ منتقل شود، جوجه درون تخم خواهد مرد، ولی آلودگی در محیط جوجه‌کشی سبب می‌شود جوجه‌های متولد شده بعد از چند روز به شدت مبتلا شوند و میزان تلفات در آن‌ها بالا خواهد بود.

علائی گفت: این بیماری جزء بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان است که در اثر تماس طولانی با ویروس عامل بیماری و طیور مبتلا به این بیماری، می‌تواند در انسان سبب التهاب بافت چشم (کونژونکتیویت) شود.
وی به پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین، بهترین، آسان‌ترین و ارزان‌ترین روش برای مقابله با این بیماری، انجام واکسیناسیون طیور در زمان مناسب و تکرار واکسیناسیون است. برای این منظور در طیور صنعتی انواع واکسن خالص یا ترکیبی مصرف می‌شود، اما برای طیور روستایی نوع واکسن خاص که به شکل آشامیدنی در آب قابل مصرف است مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در طرح ملی واکسیناسیون طیور روستایی علیه این بیماری، واکسن آشامیدنی استفاده خواهد شد که این نوع واکسن نسبت به تغییرات دمای محیطی مقاوم بوده و می‌تواند از راه گوارشی ایمنی لازم را در بدن جمعیت طیور مورد نظر ایجاد کند.

منبع: صدا و سیما
ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 28 شهریور، 1398 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,401
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir